Uitgeverij Politeia nv


Keizerslaan 34 1000 Brussel

Over Uitgeverij Politeia nv

Waarom is Uitgeverij Politeia nv de beste keuze voor jou?

Onze opleidingsruimte is een moderne ruimte waar je opleidingen of doordenkdagen kan organiseren. Deze ruimte beschikt over de nodige infrastructuur (wifi , smartboard, stoelen met schrijftablet…). Naast deze ruimte heb je een gezellige lounge waar het onthaal en de catering voorzien wordt; er is een toegang tot het terras met uitzicht op de stad.
Wilt u een mini-ontbijtje met koffie, fruitsap en thee? Of een gezonde broodjeslunch? Dan zorgen wij hiervoor. Of u wilt een lunch in een typisch Brussels restaurant? Politeia organiseert dit voor u en zorgt ervoor dat de dag aangenaam start en eindigt.

Wil je graag een vergadering organiseren? Dan beschikt Politeia over twee functionele vergaderzalen. Op het gelijkvloers heb je de ellips-zaal, een vergaderlokaal met veel daglicht. Op de derde verdieping (naast de seminarieruimte) is de blok-zaal beschikbaar. Deze vierkantige vergaderruimte is ideaal om een werkvergadering te organiseren of tot uitbreiding van de opleidingsruimte(break-out, lunchruimte, …).

Foto's

Uitgeverij Politeia nv in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Seminaries
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Logo Uitgeverij Politeia nv

Uitgeverij Politeia nv

Uitgeverij Politeia nv


Keizerslaan 34 1000 Brussel