Tuin van eten


573 9000

Over Tuin van eten

FOOD, DRINKS, MUSIC & MORE
 
Welkom, je bent er geraakt! We zijn blij dat je ons gevonden hebt. Wij nemen je graag mee naar een plek waar je de drukte van alledag van je af kan laten glijden en kan komen genieten van lekker eten en drinken, van de sfeer, van je gezelschap, van een live concert op donderdagavond,... – binnen, buiten op ons terras of in onze veranda. 

De Tuin Van Eten was 23 jaar lang een vegetarisch restaurant. Op 1 juli 2021 namen wij met veel enthousiasme de scepter over.  De kaart werd diverser en uiteenlopende gerechten worden geserveerd in de alom gekende grootmoeder-huisstijl. Het maakt voor ons helemaal niet uit of je vegetariër of vleeseter bent. We houden namelijk niet van stigma’s. Maar we willen ook meer zijn dan dat: een inspirerende plek die bruist maar tegelijk ook rust brengt, een ontmoetingsplaats, een broedplaats voor creatief talent allerhande.

‘Wij’, dat zijn Olivier en Veronique, een koppel met heel brede interesses. Empathisch, puur en krachtig. Deze begrippen willen wij ook uitdragen in ons concept. 'Sommigen beweren dat er van ons 'nen hoek af is'... en misschien hebben ze wel gelijk :) Met open blik treden we dagelijks de wereld tegemoet, omdat we weten dat het leven tegelijk zo groots maar oh zo subtiel is. 

Over de producten waarmee we werken wordt bewust nagedacht. Daarbij ligt de nadruk zoveel mogelijk op lokaal en duurzaam. Het liefst werken we samen met partners met een verhaal, en die net als ons een verschil willen maken. Die de wereld mooier en aangenamer maken. Omdat we aan het begin staan van een groot avontuur kunnen we nog niet alles hierop afstemmen; het is een 'work in progress'. Geef ons gerust in persoon je feedback en/of suggesties door, we zullen ze ter harte nemen!

We nodigen jullie dus graag uit om je te laten onderdompelen in ons verhaal; we zullen jullie met veel plezier ontvangen!

Vertraag, word je bewust en laat je meevoeren...

We werken graag iets uit op maat van jullie verwachtingen voor om het even welke  privé gelegenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op....

Olivier & Veronique

 
© 2021 Tuin Van Eten
Powered by JouwWeb