Speelz


Damvalleistraat 31 9070 Destelbergen
0468 34 09 33 Klik om te bellen

Over Speelz

Waarom is Speelz de beste keuze voor jou?

Laat je verrassen door onze polyvalente ruimte waar je tal van activiteiten kunt in organiseren. Kindvriendelijke activiteiten zijn natuurlijk voor de hand liggend door de aanwezigheid van een fantastische speelinfrastructuur. Maar we kunnen de speelinfrastructuur ook afschermen zodat onze zaal geschikt is voor zowel zakelijke als meer op volwassen gerichte events. In de zaal van Speelz kan er worden getafeld tot 120 personen en een staand event/receptie tot 200 personen. Er is een ruime parking en een fantastische ligging nabij de R4, E40, E17. We hebben leuke cateringpartners die voor een ontbijt, lunch of diner kunnen zorgen, maar staan ook open voor jullie voorstellen.

Meer over Speelz:

Speelz gaat voor een tailor made approach wat het verhuur van onze ruimte betreft. Alles kan, niets moet, zolang we maar samen tot een succesvol event komen.

Wat kan Speelz je bieden?

Onze polyvalente zaal, met een leuke bar en enorm veel mogelijkheden is het startpunt van een fantastisch event. We zijn steeds beschikbaar om samen te zoeken naar de juiste setting en oplossing voor jullie droomfeest!

Foto's

Speelz in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Babyborrels
Bruiloften
Bruilolften
Cursussen
Partijen
Seminaries
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo Speelz

Speelz

Speelz


Damvalleistraat 31 9070 Destelbergen
0468 34 09 33 Klik om te bellen