Roxx Dine & Event Lodge


Nijverheidsstraat 4 9890 Dikkelvenne
09 279 29 70 Klik om te bellen

Over Roxx Dine & Event Lodge

Roxx Dine & Event Lodge verwelkomt u in een karaktervol, gerenoveerd pand met een uitzonderlijk terras en dito tuin in Dikkelvenne, een deelgemeente van Gavere. We ontvangen u in graag in een warm interieur en een gezellige atmosfeer. Roxx staat voor gepersonaliseerde, vriendelijke bediening en verfijnde gerechten in een stijlvol kader.

ROXX DINE LODGE

U kan onze Dine Lodge huren voor groepen vanaf 20 tot 40 personen. Plant u een meeting of etentje met collega's of familie of wil u een presentatie combineren met een culinaire afsluiter of teambuilding dan kan u in Roxx terecht.

ROXX EVENT LODGE

Onze Event Lodge is geschikt voor groepen tot en met 230 personen voor een receptie. De bar geeft uit op het terras en de tuin. een indrukwekkende, gloednieuwe zaal met bar, terras en tuin in de Vlaamse Ardennen. Plant u een familiefeest, verjaardag, personeelsfeest, toneel, vergadering, opleiding, presentatie, communie, tentoonstelling, teambuilding of andere bijeenkomst, dan stellen we u graag onze Event lodge voor. Onze zaal van 135 m2 is geschikt voor een zittend diner tot 125 personen en voor recepties tot 230 personen. Contacteer ons voor een voorstel op maat. We werken een formule uit die aansluit bij uw wensen en budget.

Het Roxx team hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen.

Contacteer ons voor een afspraak op 09 279 29 70.

Roxx Dine & Event Lodge in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Bruilolften
Cursussen
Partijen
Teambuilding, productvoorstellingen, opleidingen, personeelsfeesten, ...
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Roxx Dine & Event Lodge


Nijverheidsstraat 4 9890 Dikkelvenne
09 279 29 70 Klik om te bellen