Kasteel den Brandt


Beukenlaan 12 2020 Antwerpen
03 825 19 18 Klik om te bellen

Over Kasteel den Brandt

Als u op zoek bent naar een befaamde locatie met historische grandeur voor uw feest, evenement, seminarie of productvoorstelling, hebt u redenen te over om voor het indrukwekkende Kasteel den Brandt te kiezen.

Het is gelegen in een groene oase te midden van het Park den Brandt en op een steenworp van het Nachtegalen- en Middelheimpark. Centraal staat de prachtige fontein aan de voorkant van de 90 ha geprivatiseerde tuinen. Samen met het zuiderterras biedt het Kasteel u de mogelijkheid om uw feest in openlucht te organiseren.

Het chique kader, de sfeer, de bereikbaarheid, de waaier aan mogelijkheden en de stijlvolle bediening maken van uw feest een onvergetelijke dag.

Kasteel den Brandt beschikt over een 10-tal verschillende zalen die volledig of gedeeltelijk kunnen worden afgehuurd. Ze hebben een totale capaciteit voor diners tot 150 pers en recepties tot 400 personen. Ook uw volgende seminarie of conferentie is mogelijk vanaf 4 tot 110 deelnemers. Recentelijk werden de zalen van het Kasteel gerenoveerd en opnieuw geschilderd. Het resultaat zorgt voor een moderne look zonder de authenticiteit te verliezen.

Sinds kort hebben wij ook de nabijgelegen villa La Chapelle gerenoveerd. Bij deze prachtige klassieke villa met tuin vindt u 2 zalen met gemeenschappelijke foyer. Ideaal voor uw volgend event!

Met de grootste zorg en door verschillende opstellingen werken wij een voorstel uit op maat naar ieders wens en budget. 

Er is bovendien een ruime parking voor ongeveer 260 wagens.

Kortom de ideale locatie voor een succesvolle dag!

Neem gerust contact met ons op om een offerte op maat te laten uitwerken.

Foto's

Kasteel den Brandt in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Logo Kasteel den Brandt

Kasteel den Brandt

Kasteel den Brandt


Beukenlaan 12 2020 Antwerpen
03 825 19 18 Klik om te bellen