id punt


Groenbek 10 8790 Waregem
0478 18 58 67 Klik om te bellen

Over id punt

Waarom is id punt de beste keuze voor jou?

Ons id huis zoals we het zelf noemen, is een unieke locatie met een mooie polyvalente ruimte inclusief bar en meerdere vergaderzalen. Het is gebaseerd op 4 E's: - Ergonomisch: ruimtes met veel lichtinval dat rust creëert, een loopbrug, stabureau,... - Ecologisch: zonnepanelen, warmtepomp, groene omgeving, biodiversiteit - Estetisch: warm interieur: combinatie hout en beton, licht, open ruimtes, thuis - Economisch: interessante locatie, doordacht ruimtegebruik, lokale vaklui.

Meer over id punt:

id punt is een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. id punt is ook een netwerk van mensen die gepassioneerd zijn door talent en dialoog. Een netwerk waar ook jij en je organisatie deel van kunnen maken. Een netwerk waar id partners elkaar en anderen versterken.

Wat kan id punt je bieden?

Wij geven voornamelijk ondersteuning op vlak van personeel. Hierbij gaan we verder dan het geven van advies maar voeren we het graag ook zelf uit. Dit kan gaan over tijdelijke projecten of op interim basis. Qua inhoud gaat dit bijvoorbeeld over onthaal van nieuwe medewerkers, opleidingen, leiderschap, loopbaanbegeleiding binnen de organisatie, outplacement,... Daarnaast bieden we ook een concept aan omtrent teambuildings waarbij we de combinatie maken van fun én een inhoudelijk luik!

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn zowel kmo's als grotere organisaties, voornamelijk uit West- en Oost-Vlaanderen. Wij gaan samen op pad met de organisatie en werken actief mee, dat appreciëren klanten het meest. We vertellen niet alleen maar voeren het ook zelf uit.

Foto's

Polyvalente ruimte met bar

Mogelijkheden

Cursussen
Seminaries
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Logo id punt

id punt

id punt


Groenbek 10 8790 Waregem
0478 18 58 67 Klik om te bellen