Het Wereldhuis


Nieuwbeekstraat 35 9300 Aalst
0470 30 87 69 Klik om te bellen

Over Het Wereldhuis

Graag heten we jou van harte welkom in het Wereldhuis!

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een eenmalige gelegenheid of om te huren op geregelde tijdstippen? Dan ben je bij het Wereldhuis aan het juiste adres.

Het Wereldhuis is een unieke ontmoetingsplaats met een divers aanbod aan zalen. Iedere zaal biedt tal van mogelijkheden en beschikt over de nodige accommodatie om een waaier aan activiteiten te organiseren.
Zowel voor verenigingen die een ruimte nodig hebben op regelmatige basis, als voor particulieren stellen wij onze ruimten ter beschikking tegen democratische tarieven. Met het Kletscafé, de Zanzibar, een zaaltje op de eerste verdieping en de grote leskeuken, kunnen in het wereldhuis allerlei activiteiten, feesten, workshops, bijeenkomsten enzovoort plaats vinden.

In het Wereldhuis werden reeds allerhande geslaagde activiteiten georganiseerd. Zo is de grote zaal Zanzibar erg geschikt voor evenementen van organisaties, maar kan ze ook de ideale locatie vormen voor het organiseren van een fantastisch verjaardagsfeest, een gezellige babyborrel, een smakelijke brunch, een officiële receptie en noem maar op. Voor meer inspiratie, informatie en voor het huren van de zaal, kunnen jullie steeds terecht op onze website: http://wereldhuis.welzijn.net.

Neem zeker eens een kijkje & hopelijk tot binnenkort!

Foto's

Het Wereldhuis

Het Wereldhuis in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Babyborrels
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo Het Wereldhuis

Het Wereldhuis

Het Wereldhuis


Nieuwbeekstraat 35 9300 Aalst
0470 30 87 69 Klik om te bellen