Grand Cafe Lamot


van beethovenstraat 8/10 2800 Mechelen
+3215209530 Klik om te bellen

Over Grand Cafe Lamot

Grand Café Lamot maakt gretig gebruik van het authentieke karakter van de voormalige brouwerijsite, aangevuld met hedendaagse architectuur en hoogwaardige comfortuitrusting. De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feestzaal.

De diverse zalen, met de al even gevarieerde architectuur, verzekeren zowel een maximale flexibiliteit naar de te ontvangen gezelschappen – tot 700 gasten – als een gedurende het feest voortdurend wisselende sfeerbeleving. Kortom, het ‘wow’-effect ebt nooit weg. Dat is heel in het bijzonder het geval voor gezelschappen tot 180 personen, die kunnen tafelen in de moderne foyer met panoramisch uitzicht, en vervolgens kunnen doorfeesten in de aanpalende fraai gerestaureerde oude brouwzaal en lager gelegen dansvloer met bar.

Bij mooi weer kan een receptie buiten aan de oever van de Dijle het grote feest voorafgaan.

Individuele service

Zaakvoerder Nick Schenkels en zijn ervaren team zweren bij maximale vrijheid voor het invullen van het feestprogramma. “Wij werken niet met standaardvoorstellen voor menu’s, maar luisteren naar de wensen van het toekomstige paar om een programma op maat uit te werken,” legt hij uit. “Uiteraard staan we de klanten graag bij met onze raad en ervaring. Wij bieden hen ook steeds een all-in prijsofferte, zodat verrassingen uitgesloten zijn.”

Een bijzonder service is het opmaken van een draaiboek voor het feestverloop. Nick Schenkels: “Zo nemen we de stress weg die nu eenmaal gepaard gaat met huwelijksfeesten en verzekeren we dat iedereen volop van het feest kan genieten!”

Grand Cafe Lamot in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Grand Cafe Lamot


van beethovenstraat 8/10 2800 Mechelen
+3215209530 Klik om te bellen