Folie à deux


fILIPS VAN aRTEVELDESTRAAT 37 9000 Gent
09/335.31.15 Klik om te bellen

Over Folie à deux

Waarom is Folie à deux de beste keuze voor jou?

Folie à deux: Méér dan een koffiebar!

Wij richtten de 1ste verdieping van het herenhuis in, zodanig dat het kan worden verhuurd voor allerhande doeleinden in de bestaande gezellige, huiselijke sfeer. Zowel coachinggesprekken, als allerhande workshops, lezingen, vergaderingen, vormingen, intervisie in kleine groepjes en dergelijke meer kunnen hier georganiseerd worden. De ruimtes zijn eerder klein en de service persoonlijk. Zo proberen wij een warme omgeving te creëren, waar men zich direct thuis voelt.

Binnenkort werken we alle ruimtes volledig af en komt er ook nog een 3de kleinere werk-, of gespreksruimte bij. Wij spreken ondertussen over co(ach)workingplaces.

We willen graag helpen zorgen voor een drempelverlaging en een brede toegankelijkheid door de combinatie van een goede koffie, een gezellige en vertrouwde plek én een goed gesprek.

Wij denken ondertussen ook eventueel aan coach-café’s op regelmatige basis in de bar beneden, netwerk-events, en/of vormingsdagen, die de beide combineren. Hierin kunnen coaches ons, de locatie én elkaar leren kennen en een netwerk opbouwen.

Meer over Folie à deux:

Een tweetal jaar geleden richtten wij, Sofie en Benedicte Poelman, een koffiebar op in het oude herenhuis van onze overgrootmoeder Bobonne.Dit in hartje Gent, ’t is te zeggen aan het Sint-Anna-plein: Filips van Arteveldestraat 37. Wij doopten onze bar: “Folie à deux”. (Parking Zuid dichtbij + openbaar vervoer op wandelafstand)

Wij beschikken hier bovenop ook over 2 in elkaar lopende ruimtes die voor diverse doeleinden kan en mag worden gebruikt. De lokalen (afzonderlijk of samen) kunnen gehuurd worden per uur, per dagdeel (4 uur - voor- en/of namiddag) of voor een volledige dag.

Naar wens valt dit ook te combineren met een ontbijt, een lichte lunch, koffie met gebak en/of een aperootje in ‘Folie à deux’ op het gelijkvloers.

We willen graag helpen zorgen voor een drempelverlaging en een brede toegankelijkheid door de combinatie van een goede koffie, een gezellige en vertrouwde plek én een goed gesprek.

Wat kan Folie à deux je bieden?

Onze troef is de combinatie van een rustige koffiebar in hartje Gent, onze persoonlijke benadering én het verhuur van de ruimtes boven in een warme, huiselijke sfeer. Wij willen steeds iedereen welkom heten en het gevoel van thuiskomen laten ervaren mét daarbij een goede koffie, een lekker theetje, een gezellig ontbijtje, lunch of gebak.

We spitsen ons momenteel toe op coaches, maar daarnaast zijn ook anderen hier vanzelfsprekend welkom! (Binnenkort verhuren we immers eveneens een ideaal 2-persoonsbureautje voor gesprek of zij aan zij vergaderen.

Wie gingen je voor?

Tot nu toe komen hier reeds enkele coaches voor individuele gesprekken of voor coaching in kleine groep.Er komen ook enkele kleinere bedrijven vergaderen én tot nu toe wordt er ook reeds 4x/jaar een oplossingsgericht café georganiseerd op het gelijkvloers door het oplossingsgericht centrum.

Wij stellen graag onze bar en ruimtes ter beschikking voor coaches en andere vormen van hulpverlening, aangezien dit ook in de lijn ligt van ons interessegebied en vorige werkveld. We helpen graag voor een drempelverlaging en een brede toegankelijkheid door de combinatie van een goede koffie, een gezellige en vertrouwde plek én een goed gesprek.

Foto's

Mogelijkheden

(coach)gesprekken, co-working, ...
Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Folie à deux


fILIPS VAN aRTEVELDESTRAAT 37 9000 Gent
09/335.31.15 Klik om te bellen