Feestzaal De Slekke


Doorniksewijk 179 8500 Kortrijk
0493798262 Klik om te bellen

Over Feestzaal De Slekke

Waarom is Feestzaal De Slekke de beste keuze voor u?

Een bekend jeugdhuis in Kortrijk is omgetoverd tot een prachtige feestzaal met bar, danszaal met licht en geluidsinstallatie, podium en een klein terras aan de achterzijde. Parkeermogelijkheden voldoende in de straat. Drank kunt u gewoon bij ons bestellen en het staat ruim op tijd klaar voor uw feest zodat u zich daar al geen zorgen over hoeft te maken. Capaciteit van ongeveer 150 man. Makkelijk bereikbaar voor personen met een beperking, ook toiletten zijn ervoor voorzien.

Meer info: www.facebook.be/deslekke

Email: feestzaaldeslekke@gmail.com

Meer over Feestzaal De Slekke:

Feestzaal De Slekke is een nieuw begrip in Kortrijk met ruime toekomstplannen. Het privé terras aan de achterzijde wordt vernieuwd en ook de keuken wordt gerenoveerd zodat deze kan gebruikt worden tijdens de feestgelegenheden. Als u tips and tricks wilt bij het organiseren van uw feest dan kan u ook altijd bij ons terecht.

Wat kan Feestzaal De Slekke u bieden?

Een persoonlijke band met onze huurders vinden wij zeer belangrijk. Goede afspraken maken goede vrienden zodat er achteraf geen problemen of adertjes onder het gras zijn. We vinden het belangrijk dat u met plezier en een positieve blik op uw feest kan terugkijken.

Wie gingen u voor?

Onze feestzaal is nog maar net open maar vooral voor mensen in Kortrijk en omstreken is het een echte aanrader omdat het zo vlot te bereiken is. We serveren ook met trots de heerlijke bockor pils, hoe kan het ook anders in Kortrijk? Laat ons achteraf gerust weten wat u van de zaal en het contact met ons vond, hieruit kunnen wij alleen maar leren.

Foto's

Foto overzicht zaal
Foto bar
Foto gang
Voorkant van De Slekke

Feestzaal De Slekke in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Babyborrels, verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo Feestzaal De Slekke

Feestzaal De Slekke

Feestzaal De Slekke


Doorniksewijk 179 8500 Kortrijk
0493798262 Klik om te bellen