Dogs & Drinks vzw


Godshuizenlaan 33 9000 Gent
0498296328 Klik om te bellen

Over Dogs & Drinks vzw

Waarom is Dogs & Drinks vzw de beste keuze voor jou?

Dogs & Drinks is het eerste hondenadoptiecafé van het land. Op de momenten dat het café niet beschikbaar is voor de adoptiehonden zetten wij de deuren open voor het afhuren van de locatie. Wij zijn een hondsvriendelijke omgeving, met leuke verwijzing naar honden in het interieur.

Meer over Dogs & Drinks vzw:

Elk jaar komen duizenden honden in de Belgische asielen terecht. Heel wat dieren vinden langs die weg een nieuw baasje. Andere kunnen een extra duwtje in de rug gebruiken. Met Dogs & Drinks willen we hun kansen op adoptie verhogen, door ze op een leuke, sociale en laagdrempelige manier in contact te brengen met mogelijke nieuwe baasjes.

Ben je zoek naar een originele locatie voor een receptie, een vergadering of een teambuilding? Of je wil graag langskomen met een groep of een jeugdbeweging? Spring eens binnen of bel 0498 29 63 28 om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan Dogs & Drinks vzw je bieden?

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een receptie, een vergadering, workshop, productlancering of een teambuilding? Of je wil graag langskomen met een groep of een jeugdbeweging? Spring eens binnen of bel 0498 29 63 28 om de mogelijkheden te bespreken.

Wie gingen je voor?

Iedereen die een event wil organiseren voor maximum 50 personen kan in onze unieke locatie terecht. Aanpak op maat. Drank verplicht af te nemen van ons. Catering mag je zelf voorzien of kan in samenwerking met één van onze partners.

 

Foto's

interieur

Dogs & Drinks vzw in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Babyborrels
Cursussen
Receptie
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Logo Dogs & Drinks vzw

Dogs & Drinks vzw

Dogs & Drinks vzw


Godshuizenlaan 33 9000 Gent
0498296328 Klik om te bellen