De Stroming


Nationalestraat 111-113 2000 Antwerpen
03 220 16 02 Klik om te bellen

Over De Stroming

Bereikbaar en betaalbaar vergaderen centraal gelegen in de stad Antwerpen?

Dat is mogelijk in vergadercentrum De Stroming, in de Nationalestraat in Antwerpen. De perfecte locatie voor opleidingen, vergaderingen, workshops en businessmeetings.
Modern, centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. s‘ Avonds en in het weekend is er ruime parking voorzien.

Vergadercentrum De Stroming beschikt over zeven stijlvolle en functionele vergaderzalen die plaats bieden aan 12 tot 70 personen. Audiovisueel materiaal (overhead, LCD-projector, scherm… kan voorzien worden. WIFI aanwezig.
De verschillende zalengrootte maakt het vergadercentrum ideaal voor aparte werkgroepen.

Onze congreszaal biedt zitplaatsen aan 385 personen en is standaard uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur. Ook simultane vertaling behoort tot de mogelijkheden.
In De Stroming wordt uw bijeenkomst op professionele wijze ondersteund.

Vrij uniek voor een vergadercentrum is de aanwezigheid van een leskeuken.
Deze ultramoderne en zeer praktische keuken met twee kookblokken biedt de mogelijkheid om aan een ruime groep kookles te geven.
Vanzelfsprekend kan u uw treffen combineren met een lunch, een diner, een receptie … wij bieden u catering op maat in onze gezellige foyer. Bij mooi weer kan u tevens verpozen in onze aangename binnentuin of op de fraai aangelegde binnenkoer.

Foto's

auditorium

De Stroming in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Stroming


Nationalestraat 111-113 2000 Antwerpen
03 220 16 02 Klik om te bellen