De Montil


Moortelstraat 8 1790 Affligem (Essene)
02 583 00 70 Klik om te bellen

Familiale gastvrijheid - meer dan 40 jaar ervaring
Centrale ligging - gratis parkings
Gelegen in een groene oase van rust

Over De Montil

Al vier decennia lang is De Montil toonaangevend in de totaalaanpak van evenementen op zakelijk en persoonlijk vlak.
Traditie, ervaring en menselijkheid gaan hier hand in hand. Drie generaties puur vakmanschap, dat loont.

De Montil werd opgericht in 1979 en is ook vandaag nog steeds een familiebedrijf pur sang. Zorgvuldig werd het bedrijf uitgebouwd tot een referentie op vlak van bedrijfs- en privé-evenementen.

De Montil beschikt over meerdere polyvalente en volledig uitgeruste zalen. De sfeervol ingerichte zalen en inkomhal zijn ideaal voor elke bijeenkomst, receptie, huwelijksfeest of welke gelegenheid dan ook. Een professioneel team van medewerkers staat klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De zalen zijn voorzien van de modernste faciliteiten en zijn geschikt voor groepen van 10 tot 800 personen. In de verschillende zalen en ook in de tuin kan u prachtige kunstwerken van grote namen uit de moderne Belgische kunstgeschiedenis bewonderen. De tuin leent zich dan ook perfect voor o.a. recepties, ceremonies, walking dinners, enz.

Op culinair vlak is De Montil toonaangevend. Die goede reputatie is te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van hun evenement namelijk aan de hand van de gastronomie. Er wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten. De chef van De Montil zorgt er samen met zijn team voor dat alles wat uit de keuken komt tot in de puntjes verzorgd is. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner.
Behalve de unieke omgeving en de uitgebreide faciliteiten van De Montil, is de vlotte bereikbaarheid en de centrale ligging een belangrijke troef. De Montil beschikt over een gratis parking voor meer dan 400 wagens.

Foto's

De Montil in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Seminaries
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo De Montil

De Montil

De Montil


Moortelstraat 8 1790 Affligem (Essene)
02 583 00 70 Klik om te bellen