Conventus


Schawijkstraat 55 2520 Ranst
0476/72 77 56 Klik om te bellen

Over Conventus

Onze locatie is beschikbaar voor uw vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, de training van uw personeel, de lancering van een nieuw product, de voorstelling van uw jaarrekening, brainstormsessies, persconferentie, break-out, coachingsessies of bedrijfsevenement.

Het Zevenbergen wandelbos ligt in de straat en is dé ideale plek om even de benen te strekken tijdens de pauze of na een inspannende sessie. In de tuin kan u pingpongen, badmintonnen of vogelpikken.

U maakt naar eigen inzicht gebruik van onze rustige omgeving, de inspirerende ruimte met een uitgesproken sfeer en stijl, de unieke boiserie, airco en de ruime tuin. Parkeren is gratis. Bij Conventus ontvangen wij 1 groep per dagdeel, zodat u in alle rust kunt vergaderen , trainen of ontmoeten.

Bij ons mag u op alle whiteboard-muren schrijven. Ons grootste bord is 2,5 meter hoog en 5 meter lang. Zo hebt u alle ruimte om ideeën vorm te geven.

We kunnen uw meetings en events ondersteunen met verschillende diensten.
Een gastvrouw kan uw gasten ontvangen en verwelkomen, onze partners van KookeenY² kunnen uw trainingen, workshops en brainstormsessie begeleiden. Wij organiseren met plezier de passende catering bij uw activiteit.

We zorgen ook graag voor de ontspanning na de inspanning. Sportief en minder sportief, maar altijd FUN onder leiding van onze professionele instructeurs.

Foto's

Conventus in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Seminaries,lancering nieuw product,persconferentie,break-out,teambuilding
Teambuilding
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Conventus


Schawijkstraat 55 2520 Ranst
0476/72 77 56 Klik om te bellen