Beurs (de)


Markt 7 3680 Maaseik
+32(0)89564079 Klik om te bellen

Over Beurs (de)

Herberg sedert 1652. Vanaf het jaar 1900 wordt deze rustieke brasserie uitgebaat door dezelfde familie. De vierde generatie, Dirk en Peter, laat U genieten van de gezellige Limburgse gastvrijheid. Op onze kaart vind je een waaier van streekproducten en seizoensgebonden menu’s met als topper de aspergetijd.
In de “R”-maanden ( huit”R”es ) staan onze dagelijks aangevoerde Goudmerk mosselen weer centraal. In het najaar tovert onze chef dan weer de heerlijkste wildgerechten uit zijn mouw.
Dit alles in een ongedwongen sfeer, kwaliteit op het bord tegen de juiste prijs. Voeg daar nog een heerlijke Pinot naar keuze van Wijndomein Aldeneyck bij en je dag kan niet meer stuk. Ook onze uitgebreide wijnkaart heeft een aanbod voor elke “Beurs”.
Elke morgen, ’s zomers op het terras, serveren we ons uitgebreid ontbijt met bubbels, misschien een fijn cadeau-idee.
Overdag kan je ook terecht voor een kleine hap, een vers gebakken Brusselse wafel met ons huisbereid roomijs of een ovenverse Maaseiker Knapkoek, voor elk wat wils.
Voor feesten, brunches, seminaries of recepties tot 110 personen kan je terecht op de twee gerenoveerde verdiepingen met uitzicht op de mooiste Markt van België. Op verzoek maken we een offerte op maat.
Kortom : Hapje, tapje, feestje of meeting, alles onder één dak.

Foto's

Beurs (de) in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo Beurs (de)

Beurs (de)

Beurs (de)


Markt 7 3680 Maaseik
+32(0)89564079 Klik om te bellen