sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Keizerslaan 34
    1000 Brussel

Uitgeverij Politeia nv

Waarom is Uitgeverij Politeia nv de beste keuze voor jou?

Onze seminarieruimte is een moderne ruimte waar je opleidingen of doordenkdagen kan organiseren. Deze ruimte beschikt over de nodige infrastructuur (wifi , smartboard, stoelen met schrijftablet…). Naast deze ruimte heb je een gezellige lounge waar het onthaal en de catering voorzien wordt; er is een toegang tot het terras met uitzicht op de stad. Wilt u een mini-ontbijtje met koffie, fruitsap en thee? Of een gezonde broodjeslunch? Dan zorgen wij hiervoor. Of u wilt een lunch in een typisch Brussels restaurant? Politeia organiseert dit voor u en zorgt ervoor dat de dag aangenaam start en eindigt. Wil je graag een vergadering organiseren? Dan beschikt Politeia over twee functionele vergaderzalen. Op het gelijkvloers heb je de ellips-zaal, een vergaderlokaal met veel daglicht. Op de derde verdieping (naast de seminarieruimte) is de blok-zaal beschikbaar. Deze vierkantige vergaderruimte is ideaal om een werkvergadering te organiseren of tot uitbreiding van de seminarieruimte (break-out, lunchruimte, …).

Meer over Uitgeverij Politeia nv:

Over ons

Politeia is een tweetalige uitgeverij en brengt kwaliteitspublicaties voor een vakpubliek uit de openbare sector. We organiseren ook opleidingen, workshops en congressen. Concreet richten we ons op de medewerkers van de politie en justitie, lokale besturen, het onderwijs, de zorgsector en andere non-profitsectoren. Politeia is ook de structurele partner van de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG). Onze kantoren bevinden zich op Keizerslaan 34, in het hart van Brussel en op vijf minuten wandelafstand van het station Brussel-Centraal.

Missie

Als kennisleverancier is het onze missie om informatie te verrijken met de expertise van onze structurele partners uit de overheid en de social profit en deze op maat van onze klanten te brengen. Visie Politeia is een lerende organisatie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontplooiing die een betrouwbare kennispartner wil zijn voor overheden en de social profit sector en diens waarden deelt. Dit wordt gerealiseerd door het uitbouwen van duurzame partnerships met kenniscentra en vakorganisaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Wij streven er naar om informatie en kennis op maat te brengen van onze klanten, door middel van kwaliteitsvolle publicaties, studiedagen en opleidingen. Hierbij staan klantvriendelijkheid, innovatie en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding centraal.

Waarden

In onze werking dragen wij de waarden uit die wij delen met onze partners en klanten.
Gedrevenheid: Elke dag opnieuw zetten wij ons in om onze doelstellingen en die van onze partners te realiseren.
Betrouwbaarheid en integriteit: Wij zijn een open organisatie met respect voor onze klanten en partners.
Bereikbaarheid en benaderbaarheid: Onze persoonlijke service is een van onze troeven.
Klantgericht: Onze klanten zijn meer dan een prioriteit, ze zijn onze drijfveer.
Teamgericht: Uitdagingen gaan wij gezamenlijk aan.


Foto's van Uitgeverij Politeia nvUitgeverij Politeia nv in het kort

Capaciteit

  • tot 50 personen

Rolstoel toegankelijk:

Nee

Mogelijkheden

  • Cursussen
  • seminaries
  • Vergaderingen
  • Workshops