Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Haagstraat 13A
    9070 Destelbergen
  • 0472 69 38 62

OneTree

Waarom is OneTree de beste keuze voor u?

One Tree is uw persoonlijke locatie voor uw seminarie, vergadering of workshop. In Heusden - Oost-Vlaanderen, op amper 10 km van Gent centrum, vindt u One Tree. U kunt bij ons terecht voor het organiseren van een seminarie, vergadering of meeting, lezingen, teambuilding activiteit, workshop of andere evenementen. Van productvoorstellingen tot degustaties. One Tree is de perfecte setting voor allerlei evenementen.

Meer over OneTree:

One Tree is niet alleen het huisnummer van de 18e eeuwse schuur die in 2017 een totaalrenovatie onderging, maar staat bovendien symbool voor de groene omgeving waarin deze budgetvriendelijke eventlocatie zich bevindt.

Wat kan OneTree u bieden?

One Tree beschikt over een ruime polyvalente zaal van 120 m² met een capaciteit voor 50 zittende personen. Ideaal geschikt als locatie voor uw toekomstige seminarie, meeting of workshop. U kunt de zaal op diverse manieren indelen: tafels in U-vorm - capaciteit van +/- 26 personen- , tafels in rij - capaciteit van +/- 36 personen -, stoelen in rij - capaciteit van +/- 50 personen-. Gratis : Wi-Fi, parking, tafels, stoelen, staantafels. Supplement: Audiovisueel materiaal, Beamer, Clickshare, Headset. Er is tevens de mogelijkheid om gerechten en drank te bestellen bij enkele plaatselijke traiteurs. Aansluitend op de grote zaal is er een open keuken die kan gebruikt worden voor het opdienen en serveren van gerechten.

Wie gingen u voor?

We richten ons op bedrijven uit de regio, meer specifiek Destelbergen, regio Gent en Oost-Vlaanderen. De aantrekkingskracht van de ruimte ligt in de unieke natuurlocatie, de vele voorzieningen en de mogelijkheid om extra activiteiten aansluitend op de vergadering/workshop/seminarie te organiseren. Zo is het mogelijk om na een vergadering, met een luchtballon te vertrekken vanop de weide achter de zaal.Capaciteit

  • tot 50 personen

Rolstoel toegankelijk:

Nee

Mogelijkheden

  • Cursussen
  • Partijen
  • Vergaderingen
  • Workshops
  • seminaries