Barcelo


Middenstraat 18 8800 Roeselare
0475647710 Klik om te bellen

Over Barcelo

Waarom is Barcelo de beste keuze voor jou?

Wil je een receptie, verjaardagsfeest, trouwfeest, babyborrel, rouwreceptie, bedrijfsfeest, organiseren, je kan bij Barcelo terecht! Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling in het hart van West-Vlaanderen. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest. Onze 2 zalen hebben tafels en stoelen ter beschikking maar we kunnen ook kijken voor aangepast meubilair. Laat ons weten wat jullie in gedachten hebben en we werken samen iets uit.

Meer over Barcelo:

Wil je een receptie, verjaardagsfeest, trouwfeest, babyborrel, rouwreceptie, bedrijfsfeest, organiseren, je kan bij Barcelo terecht!

Wat kan Barcelo je bieden?

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling in het hart van West-Vlaanderen. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest. Onze 2 zalen hebben tafels en stoelen ter beschikking. Ook de bars, frigocel en keuken kunt u gebruiken.

Wie gingen je voor?

Laat ons weten wat jullie in gedachten hebben en we werken samen iets uit.

Foto's

de kleine zaal

Barcelo in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Babyborrels
Bruiloften
Bruilolften
Communies lentefeesten verjaardagen
Cursussen
Partijen
Seminaries
Teambuilding
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

Barcelo


Middenstraat 18 8800 Roeselare
0475647710 Klik om te bellen