Abdeshof


Abdisweg 15a 8433 Middelkerke

Volledig uitgeruste vergaderzaal
Centraal gelegen aan de kust in groene omgeving
Catering en teambuildingactiviteiten op maat

Over Abdeshof

Van harte welkom op het Abdeshof, een actieve hoeve middenin de polders van Middelkerke. Gelegen op een boogscheut van de kust, is dit de ideale locatie voor een zakelijke meeting of een teambuilding op maat. Met jouw team kan je steeds genieten van de exclusiviteit van het gebouw en alle bijhorende faciliteiten.

Onze vergaderruimte is geschikt voor meetings tot 25 personen (theaterstijl). De ruimte is uitgerust met alle vergaderfaciliteiten: projectie, flipchart, vlotte WIFI, akoestische panelen ... Alles is aanwezig om samen zorgeloos te vergaderen of te brainstormen. De zaal kan ook gehuurd worden voor dagseminaries. Indien gewenst voorzien wij een heerlijk ontbijt, een verfrissende koffiebreak of een lichte lunch.

Het Abdeshof beschikt over 6 ruime kamers, elk met eigen sanitair en airco. In totaal kunnen er 25 gasten overnachten. Na een verkwikkende nachtrust, starten jullie de dag met zicht op het uitgestrekte polderlandschap. Een uitgebreid ontbijtbuffet, samengesteld met lokale streekproducten, maakt de ochtend compleet.

Door onze jarenlange ervaring binnen de event- en toerismesector kunnen wij een brede waaier aan teambuildingsactiviteiten aanbieden. Hiervoor werken wij onder meer samen met de beste partners uit de streek. Een activiteit op zee of toch liever op het droge? In onderling overleg stellen wij een programma op maat van jouw team samen!

Foto's

Abdeshof in het kort

Capaciteit

Tot 25 personen

Mogelijkheden

Seminaries
Teambuilding
Vergaderingen

Certificeringen

Bachelor Toerisme - en recreatiemanagement

Onze locatie

Logo Abdeshof

Abdeshof

Abdeshof


Abdisweg 15a 8433 Middelkerke